Pontgyűjtő rendszer

ÁLTALÁNOS SZABÁLYZAT!

Pontrendszerben való részvétel feltételei:

  • Szerelői regisztráció a www.haka.hu oldalon
  • A pontrendszerben kizárólag épületgépész kivitelezőkilletve szerelők vehetnek részt.
  • A pontrendszerben történő pontok érvényesítése kizárólag a Szerelvénybolt Kft. szerződött viszonteladóitól, illetve a Szerelvénybolt Kft. áruházaiban történő vásárlás esetén érvényesíthető. HakaTherm termékek forgalmazóit megtalálja honlapunkon a www.haka.hu/partnereink menüpont alatt.
  • Pontok a HakaTherm csővezetékek és HakaTherm réz prés fittingek vásárlása után kapható. A pontok beváltásához a számla másolatát vagy fényképét töltse fel a regisztrációs űrlapon erre kijelölt helyre, illetve adja meg a vásárlás helyszínét, mennyiségét és dátumát. A pontok beváltása ezután jóváhagyás után aktiválódik az Ön fiókjában.

Pontérték kiszámítása:

HakaTherm csővezetékek 10-63mm-ig. 1 pont/1 fm

HakaTherm réz présidomok 16-63mm-ig. 3 pont/ 1 db présidom

Általános szabályzat a HakaTherm Pontgyűjtő rendszerre vonatkozóan:

Regisztrált ügyfelünk online regisztrációs adatok kitöltésével egyidejűleg elfogadja az általános szabályzatot. Ügyfelünk továbbiakban HakaTherm Szerelői regisztrációjával hozzájárulását adta ahhoz, hogy a pontrendszer programban való részvétel során keletkező adatait az üzemeltetett piackutatáshoz és közvetlen üzletszerzéshez felhasználja, valamint marketing és levelezés céljából gyűjtse, rendezze és feldolgozza az adatvédelemről szóló mindenkori hatályos jogszabályok betartása melett. Az üzemeltető jogosult a HakaTherm Szerelői regisztrációját a szabályzat egyéb feltételein felül a HakaTherm Szerelő kártérítése nélkül azonnal megszüntetni. A HakaTherm Pontrendszer keretében a Szerelvénybolt Kft. továbbá üzemeltető a regisztrált HakaTherm Szerelőknek egyoldalúan, ellenszolgáltatás nélkül nyújt szolgáltatást. Az üzemeltető jogosult a HakaTherm Pontrendszer jellemzőit, pontértékeit, feltételeit megváltoztatni, vagy azt azonnali hatállyal indoklás nélkül megszüntetni. Továbbá a Pontrendszerben szereplő képek illusztrációs jellegűek, így méretükben, külalakjukban, és minőségükben eltérhetnek az oldalon szereplőektől. Az üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy a kiválasztott termék vagy termékek hiánya esetén azzal vagy azokkal megegyező vagy magasabb értékű ajándékot adjon.

A HakaTherm Pontgyűjtő rendszer program érvényességi ideje: 2023. május 01.-től 2023 december 15.-ig!