Pontgyűjtő rendszer súgó

A https://haka.hu/ weboldalon, előzetes regisztráció, ezután bejelentkezés után elérhetővé válik a pontgyűjtő rendszer.

A pontgyűjtéshez tartozó adatok az alábbi linken érhetőek el (illetve a jobb felső sarokban a “Pontgyűjtés” gombra kattintva):
https://haka.hu/account/

Az aktuális pontszámunkat profilon belül, az oldalsó menüben a “Számlafeltöltés” gombra kattintva nézhetjük meg. (https://haka.hu/account/mytab/)

2 fő funkciója van a pontgyűjtésnek, a pontgyűjtés és a pontbeváltás.

 

A pontgyűjtés menete:


A profil oldalon (https://haka.hu/account/) található bal felső sarokban, a piros “Számlafeltöltés” gombra kattintva tudjuk a számlafeltöltést megtenni.



A “Számlafeltöltés” gombra kattintás utáni oldalon (https://haka.hu/pontgyujtes-form/), a kért adatok kitöltésével a rendszer számol egy pontszámot, amit a Viszonteladó jóváhagyása után tárolunk.

A pontérték számítási szabályzatáról, továbbá az általános szabályzatról a további linken tud érdeklődni: https://haka.hu/pontgyujto-rendszer/

 

A pontbeváltás menete:


A profil oldalon (https://haka.hu/account/) található bal felső sarokban, a piros “Ajándéktárgyak” gombra kattintva tudjuk a pontjainkat beváltani az akcióban szereplő termékekre.



Az “Ajándéktárgyak” gombra kattintás utáni oldalon (https://haka.hu/pontbevaltas/) láthatjuk a termékek listáját. Kattintsunk az Önnek kedvező termékre.

Kattintás után olvashatunk általános információkat egy adott termékről.


A “Vásárlás” gombra kattintva egy új felület jelenik meg, ahol kiválaszthatjuk hol szeretnénk átvenni a terméket.

Ezután egy visszajelzést kapunk a sikeres vásárlásról és a folyamat ezzel lezárul.
A kiválasztott viszonteladó hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!